понеділок, 21 березня 2016 15:56

У Львові добу розшукують дитину, яку з дому вигнала рідна мати
1

13-річну Вікторію Струтинську розшукують у Львові понад 26 год. Бабуся дитини переживає, аби з нею не сталося непоправне.

"Мама вигнала дитину з дому. Виставила її за двері, після якоїсь чергової сварки. Дівчинка пішла до свого батька з бабусею. Побула там кілька годин, а потім сказала, що йде гуляти. Мала повернутися. Але так з того часу ніхто її не бачив. Бабуся нам подзвонила. Схвильована. Сказала, що дівчинка може бути десь в районі села Скнилова, там є дачі. Ми всю ніч цю територію об'їжджали. Все обшукали, але її ніде нема", - розповідає Ігор Зінкевич із громадської організації "Варта 1".

Дитина вийшла від матері з вулиці Городоцької у неділю близько 14 години. Була одягнена в червоний плач, чорні чобітки та сірі штани. На зріст дівчинка - 140 см. Повненька з довгою темною косою.

"Її практично виховувала бабця. Мама приїхала з-за кордону десь півроку назад. Малій було пару місяців, як мама поїхала і приїжджала в Україну певно раз чи два за цей час. Тепер як стала жити з Вікою, неодноразово мала претензії до неї. Це не перший випадок, коли виганяла дитину. Навіть поліція кілька разів до них приїздила. Там всім переймається лише бабця. Вона працювала на різних роботах, щоб дитину забезпечити, водила малу в школу, на різні гуртки", - каже знайома сім'ї Лілія.

Зараз ви читаєте новину «У Львові добу розшукують дитину, яку з дому вигнала рідна мати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути