середа, 04 квітня 2012 17:19

На Київщині зарізали чоловіка, бо він не служив в армії

На Київщині зарізали чоловіка, бо він не служив в армії
Товариші зустрілися, щоб розпити пляшку і згадати минуле. Фото: kolo.poltava.ua

В Іванківському районі Київської області чоловік виявив тіло 50-річного оператора газового отоплення місцевої школи, який того дня не вийшов на роботу і на телефонні дзвінки не відповідав. Невдовзі на місці працювала слідчо-оперативна група. Було очевидним, що смерть потерпілого настала внаслідок ножового поранення в живіт.

В результаті оперативно-розшукових заходів в поле зору правоохоронців потрапив раніше судимий друг дитинства і однокласник загиблого. Саме з ним селяни востаннє бачили потерпілого. Коли з ним почали працювати міліціонери, чоловік на запитання відповідав сухо, плутався в показах. А за деякий час, все зваживши, зізнався в убивстві.

Того вечора товариші зустрілися, щоб розпити пляшку і згадати минуле. Коли ж розмова зайшла про службу в армії, дружня бесіда раптом переросла у сварку. Як з'ясувалося, потерпілий "не служив радянській армії" і зовсім цим не переймався. Натомість однокласник проходив строкову службу і намагався довести опонентові, що армійське життя робить з хлопців справжніх чоловіків. В якусь мить нестриманий гість схопив зі столу кухонний ніж та встромив господарю в живіт. Втікаючи з будинку, зловмисник прихопив знаряддя злочину та викинув його в сусідній город.

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманий наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Ніж вилучено та направлено на експертизу.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині зарізали чоловіка, бо він не служив в армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути