Ексклюзиви
вівторок, 16 квітня 2013 11:06

На Черкащині батько таємно закопав труп доньки, щоб отримувати соціальну допомогу

На Черкащині батько таємно закопав труп доньки, щоб отримувати соціальну допомогу
Фото: www.19rus.info

У райцентрі Тальне Черкаської області літній чоловік таємно закопав свою померлу доньку, щоб надалі отримувати належну їй допомогу по інвалідності. Пільгами померлої покористувався півроку. Злочин розкрили минулого тижня.

"Жінка страждала на церебральний параліч. Отримувала пенсію по інвалідності, – розповідає редактор місцевої газети Валентин Гордєєв. – Мала автомобіль, яким користувався її батько. У листопаді жінка померла. Батько вивіз труп замотаний у ковдру на віддалене єврейське кладовище й таємно поховав. Про смерть доньки нікому не розповідав. На запитання сусідів відповідав, що донька поїхала на зиму в село".

Весною померлій мали вручити інвалідний візок.

Соціальні працівники приходили кілька разів, але хворої не застали. Викликали міліцію. Лише там батько признався, що донька померла. Смерть приховав, щоб надалі отримувати допомогу на хвору. Міліція знайшла місце поховання. За попередніми даними слідів насильницької смерті не виявлено. Жінку перепоховали. Проти її батька порушено кримінальне провадження. Він має пройти психологічну експертизу.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині батько таємно закопав труп доньки, щоб отримувати соціальну допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути