пʼятниця, 14 вересня 2012 05:30

Валентина Агафонова закопала доньку в підвалі

40-річна Валентина Агафонова з селища Кіровськ Донецької області п'ять місяців прожила з тілом доньки 14-річної Анастасії. Закопала її в підвалі. Нікому про це не сказала і продовжувала отримувати 1400 грн пенсії доньки.

Валентина — розлучена. Жила з 19-річною Ритою і 14-річною Анастасією. Молодша школу не відвідувала, бо хворіла на вроджену епілепсію — щодня траплялися від п'яти до 20 нападів. На її пенсію жила вся родина.

— Валя ни с кем не дружит, — каже її найближча сусідка 50-річна Наталія. — Стояла с младшим детем на учете, получала таблетки. Когда Витя приходил проведать дочек — гнала его, матами крыла. На порог никого не пускала.

Усе літо Анастасію не було видно на подвір'ї. 31 серпня до Агафонових завітали соціальні працівники. Валентина їх не пустила. Сказала, що молодша донька поїхала до родичів у Донецьк. Однак старша Рита сказала, що 30 березня з матір'ю закопали сестру в підвалі хати. Переїхали жити у флігель.

Міліціонери відкопали тіло. Її шия була обмотана скотчем. Запідозрили, що дівчину могли задушити. Валентина ж запевняє, що скотчем завжди фіксували щелепу доньки під час нападів. Так було і 30 березня. Приступ угамували і поклали Анастасію спати. Уранці вона була мертва. Валентину не затримали.

— Поки що плануємо порушити справу лише за шахрайство, — каже 46-річний Володимир Дубінін, начальник райвідділу міліції. — Адже жінка п'ять місяців отримувала пенсію на померлу.

Зараз ви читаєте новину «Валентина Агафонова закопала доньку в підвалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути