середа, 29 квітня 2009 11:01

Батько змусив 12-річну доньку розчленувати матір бензопилою

Батько змусив 12-річну доньку розчленувати матір бензопилою

Мешканець американського штату Теннесі після звірячої розправи над власною дружиною розпиляв труп загиблої бензопилою, змусивши старшу дочку допомагати йому в цьому.

Минулого понеділка перед судом міста Мемфіс постав батько трьох дітей, який імовірно зарізав свою цивільну дружину в ході родинної сварки. Після розправи вбивця примусив свідка злочину - свою 12-річну доньку - допомагати йому в розчленуванні трупа.

Свідчення доньки стали єдиним доказом проти її 31-річного батька Джеймса Хокінса, але цього виявилось цілком достатньо, щоб висунути йому звинувачення в умисному вбивстві 28-річної Шарлін Гайзер. Зі своєю цивільною дружиною і майбутньою жертвою Хокінс прожив досить довгий період часу, протягом якого він навіть встиг стати батьком трьох дітей.

За даними поліції, Гайзер була вбита в лютому 2008 року в квартирі, в якій вона проживала з Хокінсом, їхньою 12-річною дочкою Кеюною Томас і двома молодшими синами 9 і 11 років.

Через рік Кеюна розповіла поліції, що перед трагічними подіями між її батьками спалахнула серйозна сварка. Після того, як Гайзер стала погрожувати співмешканцю викликати поліцію, Хокінс завдав їй ножового удару в горло, а після задушив. Вся ця страшна розправа відбувалася прямо на очах у шокованої дівчинки, проте ця обставина не збентежила злочинця. Навпаки, наступного дня після вбивства Хокінс розчленував труп за допомогою бензопили, примусивши дочку допомагати йому.

Хокінс наполегливо заперечує свою провину у вбивстві Гайзер, але при цьому він зізнався на допитах, що закопав останки своєї цивільної дружини вздовж сільської дороги після того, як відрізав загиблій голову, руки і ступні. Надалі, імовірний вбивця відмовився від своїх слів і тепер має намір виправдатися.

"Ми сподіваємося довести, що по суті, він не давав будь-яких зізнавальних свідчень, що свідчать про його провину, - розповів адвокат підозрюваного Ларрі Ненс. - В даний час він стверджує, що не говорив цього".

Іншої думки дотримується держзвинувачення. Вони заявили, що саме Хокінс, що оголосив свою дружину в розшук після її загибелі, випадково проговорився поліції про місцезнаходження її тіла. "Це було добровільне зізнання, - наголосила помічник прокурора штату Пейшенс Бренхем.

Наступне судове слухання у цій справі відкладено до 22 травня, оскільки захист збирається підготувати аргументи, щоб спростувати зізнавальні свідчення Хокінса. В даний час обвинувачений перебуває в слідчому ізоляторі. Він відмовився говорити з детективами щодо вбивства.

За матеріалом News.aol.com

Зараз ви читаєте новину «Батько змусив 12-річну доньку розчленувати матір бензопилою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути