пʼятниця, 12 квітня 2013 10:08

На Чернігівщині затримали серійного домушника-гастролера

На Чернігівщині затримали серійного домушника-гастролера
Фото: www.litsa.com.ua

В Ніжині Чернігівської області оперативники карного розшуку затримали професійного домушника, який скоїв на території області більше 20 крадіжок з жилих помешкань громадян.

Про це повідомили у прес-службі МВС у Чернігівській області.

Упродовж останнього півріччя до Ніжинського міськвідділу внутрішніх справ надійшла чимала кількість повідомлень громадян про крадіжки з їх домівок. В кожному з них йшлося про те, що стороння особа проникала до їх будівель через вікно і скоювала крадіжку грошей, ювелірних виробів та оргтехніки.

"На розкриття серії цих крадіжок був орієнтований весь особовий склад карного розшуку Ніжинської міліції, — розповів начальник УМВС України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олександр Михайлик. — Оперативники почали відпрацьовувати підобліковий контингент, місця, де зловмисник міг збути викрадені речі, опитували ймовірних свідків, які могли бачити крадія. Розкриття даних злочинів ускладнював той факт, як з'ясувалось пізніше, що крадій був не місцевий, а приїздив до Ніжина лише для скоєння чергової крадіжки".

Та в результаті проведених заходів оперативники "вирахували" й затримали 31-річного раніше судимого за аналогічні злочини мешканця міста Конотоп Сумської області. Всього тільки на території Ніжинського району правоохоронці нарахували аж 20 фактів крадіжок майна громадян, до яких був причетний цей чолов'яга. Свою вину він визнав повністю і надав правдиві свідчення. Йому було оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині затримали серійного домушника-гастролера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути