четвер, 06 грудня 2012 14:57

У закарпатського пенсіонера вкрали 94 тисячі доларів

У закарпатського пенсіонера вкрали 94 тисячі доларів
Чоловік отримував пенсію у 2,5 тисячі доларів. Фото: finance.rol.ru

Учора до міліціонерів райцентру Великий Березний Закарпатської області звернувся 82-річний Георг Білканич із села Ставне. Чоловік повідомив, що з його будинку поцупили 94 тисячі доларів.

"Георг Білканич повернувся в Україну років шість тому, - розповідає місцева жителька Олена Георгіївна. – Купив у Ставному стареньку хату, очевидно, його привабила низька ціна. До того мешкав у Сполучених Штатах Америки, куди виїхав у молодості. У нас поселився вже у поважному віці. Поводився дивно. Наприклад, за останні два роки у районних суді і прокуратурі нараховується близько 75 позовних заяв Георга на сусідів, родичів, знайомих".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київські школярки заради розваги обікрали 3 бутика

Жінка розповідає, що в будинку українського американця постійно гостювала молодь. Та, оскільки, громадського спокою вони не порушували, на дідуся ніхто не скаржився.

"Георг є громадянином США, тому й пенсію отримував із Америки. Кажуть, мав близько 2,5 тисячі доларів щомісячно. Ховав їх у металевому сейфі у будинку", - розповіла жінка.

За словами дідуся, гроші зникли в період з 23 листопада по 4 грудня. Крім доларів, у сейфі були золоті ланцюжок та перстень. Георг Білканич каже, що дізнався про крадіжку, розрізавши дверці сейфу флексом, оскільки ключі від металевої шафи загубив наприкінці листопада.

Зараз ви читаєте новину «У закарпатського пенсіонера вкрали 94 тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути