четвер, 07 червня 2012 10:07

Миколаївський садист згадав, як у дитинстві його ображала мати

Миколаївський садист згадав, як у дитинстві його ображала мати

Миколаївець Олександр Косінов, який звинувачується в замаху на вбивство Олександри Попової, зізнався, що в дитинстві його била мати. Про це він заявив в залі суду.

Відповідаючи на питання свого адвоката, яку роль жінки грають в його житті, підсудний розповів про те, що рідна мати над ним просто знущалася.

Судячи з усього, це була одна із спроб адвоката підсудного використовувати цю обставину як пом'якшувальну, пише "Преступности.нет".

Крім того, Олександр Косінов у суді повідомив, що закінчив всього лише дев'ять класів у сільській школі в Новоодеському районі Миколаївської області, сам безробітний, також як і його цивільна дружина, яка виховує їхнього сина, якому 3 роки і 7 місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садист, який скалічив Сашу Попову, так і не згадав за що побив дівчину

Адвокат потерпілої сторони Володимир Тимошин в свою чергу запитав Косінова, як він оцінює свій інтелектуальний і культурний рівень, на що той відповів, що оцінює його як "низький".

Нагадаємо, Олександра Косінова звинувачують в тому, що в ніч з 9 на 10 березня цього року він з хуліганських мотивів побив руками і ногами до несвідомого стану дівчину Олександру Попову.

Зараз ви читаєте новину «Миколаївський садист згадав, як у дитинстві його ображала мати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути