вівторок, 29 травня 2012 10:10

У жертви миколаївського садиста не функціонує мозок

У жертви миколаївського садиста не функціонує мозок
Зараз йдеться тільки про обстеження Олександри у Німеччині. Фото: gazetavv.com

Жертва миколаївського садиста 19-річна Олександра Попова досі не отямилася. Про це розповіла мама дівчини Гудзь Алла Миколаївна, пише Сегодня.

"Саша не отямилася поки що. Очі відкриває, однак нікого не впізнає. На біль реагує. Однак не функціонує головне - мозок", - повідомила Алла Миколаївна.

Жінка також додала, що на даний момент до дівчини не підключено жодної апаратури, вона дихає самостійно.

Мама Олександри Попової підкреслила, що всі документи для перевезення її дочки до Німеччини готові. Попередньо, переліт повинен відбутися завтра, 29 травня.

У той же час чи будуть лікувати Олександру Попову в Німеччині або тільки обстежують - поки не відомо. Жодних документів щодо лікування дівчини в клініці "Шаріте", за словами мами, миколаївська лікарня не отримувала.

Як розповіла жінка, зараз йдеться тільки про обстеження Олександри.

"Кажуть, 7-10 днів будуть проводити обстеження. Але діагноз Саші і так давно всім відомий. Нам потрібна реабілітація, апарат, який насичує мозок киснем. Таке лікування можливо тільки за кордоном", - зазначила Алла Миколаївна.

Також, як сказала жінка, лікар з берлінської клініки не прилітав оглядати Олександру. Її лікар передав історію хвороби Попової до Німеччини, проте відповіді не приходило.

Нагадаємо, Олександру Попову побили в Миколаєві в ніч на 10 березня. За діями садиста спостерігали його дружина і подруга, однак нічого не зробили.

Зараз ви читаєте новину «У жертви миколаївського садиста не функціонує мозок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути