середа, 07 березня 2012 11:41

Мешканець Рівненщини 5 разів вдарив ножем жінку через позику

Мешканець Рівненщини 5 разів вдарив ножем жінку через позику

До 7 років за ґратами ризикує провести 21-річний Роман з села Озерськ Дубровицького району Рівненщині. Молодого чоловіка затримали за вимагання грошей у жорстокій формі – він мало не зарізав свою 42-річну сусідку Ларису. Жінка відмовилася позичити йому кількадесят гривень на випивку.

"Ніде не робить, бо лінивий. Грошей сам не заробляє, а випити і погуляти за чужі любить. Тільки не думали, що він людину за горілку здатний зарізати", - кажуть в селі про Романа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різанина у столичній квартирі: чоловік швидко порішив двох господарів

Днями молодий чоловік зайшов у гості до знайомих на своїй вулиці. Сусіди неодноразово запрошували його на чарку.

"Того вечора він уже випив з господинею будинку – купив пляшку горілки за її гроші. Жінка його почастувала і стала випроводжати додому. Молодик образився і захотів випити ще. Почав вимагати у сусідки ще кілька гривень, щоб збігати в магазин", - розповідає Галина Дем'янець з Дубровицького райвідділу міліції.

На столі між ними лежав кухонний ніж, яким нарізали бутерброди. Роман схопив його і приставив до горла жертви, щоб та не подумала, що він жартує. Жінка спробувала вирватися з його рук. За це оскаженілий гість почав наносити їй удари ножем навмання.

П'яний гість встиг вдарити сусідку ножем 5 разів – порізав обидва стегна та ліву частину грудей. Але у серце не втрапив.

Закривавленій жінці нарешті вдалося вислизнути з обіймів хлопця і втекти на двір. На її крики до будинку збіглися люди. Сільська голова сама викликала міліціонерів. Ларису забрала "швидка допомога" до хірургічного відділення районної лікарні.

Роман протверезів уже в ізоляторі тимчасового тримання. Проти нього порушили кримінальну справу – за вимагання грошей із нанесенням тяжких тілесних ушкоджень.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Рівненщини 5 разів вдарив ножем жінку через позику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути