понеділок, 01 серпня 2011 17:37

Лідера "карпатських" ультрас зарізав неповнолітній біля суду

Лідера "карпатських" ультрас зарізав неповнолітній біля суду

Убивцею львівського фаната "Карпат", 22-річного Олександра на прізвисько Шалений виявився неповнолітній львів'янин. Хлопцю ще не виповнилося 18. Львівські фанати сьогодні відвідали міське управління міліції, щоб дізнатися усі подробиці вбивства особисто від головного міліціонера міста. Про подробиці розповідає Олег Солдатенко, голова громадської організації "Карпати":

"До дівчат у барі в проїзді Крива Липа почали чіплятися невідомі хлопці. Коли виник конфлікт, дівчата задзвонили знайомим, серед яких був і Саша. Хулігани не дочекалися приїзду фанів. Сказали, якщо ваші хлопці хочуть з нами поговорити, нехай прийдуть на квартиру. І дали адресу квартири неподалік бару на вулиці Січових Стрільців. Коли ті приїхали, викликали убивцю на вулицю під будинок. Той прихопив із собою кухонного ножа та двох спільників".

Різанина відбулася на Січових Стрільців біля Шевченківського районного суду. Зараз тут стоять лампадки.

"Як одна людина змогла нанести стільки тілесних ушкоджень трьом людям, невідомо. Зараз йому зроблять психологічну експертизу. Також чекаємо, поки одужають інших два потерпілих хлопці. Дай боже, щоб залишилися живими. Один отримав сім ножових поранень і перебуває у комі, інший – два, теж у тяжкому стані."

Сашка Шаленого поховали вчора у селищі Рудно на Львівщині. Портрет Саші вболівальники планують розгортати на наступних матчах команди.

Нагадаємо, 28 липня після матчу "Карпати"-"Сент-Патрікс" зарізали члена організації "Бандерштат ультрас", що об'єднує найбільш активних фанатів. Займається атрибутикою, квитками, організацією шоу на трибунах, виїздів на іграх "Карпати". Двом хлопцям нанесли ножові поранення.

Зараз ви читаєте новину «Лідера "карпатських" ультрас зарізав неповнолітній біля суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути