субота, 30 липня 2011 13:08

Форвард "Карпат" звинуватив клуб у невиплаті зарплати і небажанні оплачувати лікування

Форвард "Карпат" звинуватив клуб у невиплаті зарплати і небажанні оплачувати лікування

На порядку денному чергового засідання Дисциплінарного комітету Прем'єр-ліги,що відбулося вчора, розглядалася справа футболіста Сергія Кузнецова щодо свого нинішнього клубу - львівських "Карпат". Суть претензій 28-річний нападник пояснив порушенням контрактних зобов'язань з боку роботодавця.

- Насамперед, хочу висловити величезну подяку всім львівським уболівальникам за ту підтримку, яку вони мені надавали протягом усього періоду моїх виступів за "Карпати", - сказав Сергій Кузнецов. - Їх добре ставлення до мене я завжди буду пам'ятати. Вдячний я також всьому тренерському складу і команді, в якій мав можливість грати.

Роки спільної співпраці залишили приємний слід у моєму житті, але, на жаль, ситуація склалася таким чином, що не з моєї вини воно вимушено переривається. Мені просто нічого іншого не залишається, як звернутися до вищих органів футбольного правосуддя. Вже чотири місяці клуб не виплачує мені зарплату, а проведену за кордоном дорогу операцію та реабілітацію я змушений був оплачувати сам. Таке ставлення тривало протягом довгого часу, залишивши мене без коштів до існування.

Ніхто з керівництва мною навіть не цікавився, що і змусило мене в підсумку відстоювати свої права у вищій інстанції. Сподіваюся, що вболівальники "Карпат" увійдуть в моє становище, правильно сприймуть ситуацію і не стануть вішати жодних ярликів або будувати якісь здогади по відношенню до мене.

За інформацією агентства "Одесса-Спорт", вирішення питання по "справі Кузнєцова" перенесено Прем'єр-лігою на два тижні.

Цікаво, що прізвище футболіста, батько якого - Сергій Кузнецов-старший, захищав кольори одеського "Чорноморця" в період з 1988-го по 1990 роки, не значиться ні в складі "Карпат" на офіційному сайті клубу, ні в заявці команди на сезон на сайті Прем'єр-ліги.

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Карпат" звинуватив клуб у невиплаті зарплати і небажанні оплачувати лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути