середа, 30 січня 2013 17:43

Львівського журналіста із дружиною жорстоко побили під рестораном

Львівського журналіста із дружиною жорстоко побили під рестораном
Ярослав Порада після побоїв. Фото: obozrevatel.com

29 грудня 2012 у Львові, на території торгового комплексу "Південний", що у Львові, журналіста "Дорожнього контролю" Ярослава Пораду зі дружиною Наталією жорстоко побили п'ятеро молодиків. Журналіст бореться з корупцією в ДАІ Львова, працює у виданні "Дорожній контроль" близько року.

Ярослав Порада зі своєю дружиною проводили вечір у ресторані "Гуцульський двір". Пізно вночі Ярослав вийшов на вулицю щоб знайти таксі. Він підійшов до кількох таксистів але вони всі були зайняті. В цей момент біля Ярослава проїхав автомобіль з якого в його бік прозвучала лайка і матюки. Автомобіль - Toyota Camry чорного кольору г.н. ВС3334ВК поїхав на низькій швидкості до входу в ресторан, мало не збивши трьох дівчат, які там стояли. Ярослав підійшов до автомобіля аби запитати що сталося і в чому справа. У цей момент його схопили і почали тягнути в вікно автомобіля. Через хвилину водій та ще чотири пасажири вийшли з Camry і почали бити Ярослава. Дружина Ярослава підбігла, щоб зупинити бандитів. В результаті, побили і Наталю — нанесли кілька ударів в обличчя, бризнули в обличчя з газового балончика, вона втратила свідомість, їй наносили удари уже лежачій. Молодики сіли в свій автомобіль і зникли у невідомому напрямку. Усе це зафіксували камери відеоспостереження, які були на території закладу та парковки. Працівники парковки та охоронці ресторану у бійку не втручалися.

Ярослав з дружиною викликали швидку, у лікарні зняли побої, Наталії зашили брову. Подружжя написало заяви до райвідділу одразу після того, що сталося.

Журналіст навіть знає нападників - це місцевий підприємець, 29-річний Іван Тицейко з друзями. Вони часто відпочивали на території ресторану і завжди поводилися зухвало.

"Є дві здогадки, чому це трапилося. Перша — звичайна "битовуха ". Хлопцям не сподобалося, що я втрутився, коли вони мало не збили людей. Ну добре, побили б мене, а навіщо жінку чіпати, бити її в обличчя, запшикувати із балончика? Це не те що не по-чоловічому, а й не по-"бандітски". В 90-х навіть таке не робили. Другий варіант — це "заказуха". Після побиття, журналісту газети "Дорожній контроль" Олександру Шаркевичу почали приходити смс-повідомлення з невідомого номера з текстом: "Ну як там твій дружок порада ти Наступний Це Новорічне Привітання від Мицак НЕ Жарт з Богданом и заліште Його в спокої ". У міліції розглядають цю справу за 125 статею — найлегшою. Буду добиватися, або розглядали за 296" - каже телефоном Ярослав Порада.

11 січня Іван Тицейко подав зустрічну заяву на Пораду з дружиною за нанесення пошкоджень його автомобілю та хімічні опіки на обличчю через використання газового балончика.

 

Зараз ви читаєте новину «Львівського журналіста із дружиною жорстоко побили під рестораном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути