пʼятниця, 17 травня 2013 12:46

Лозінський у колонії їсть чорну ікру і організовує концерти для арештантів?

Лозінський у колонії їсть чорну ікру і організовує концерти для арештантів?
Віктор Лозінський. Фото: vlasti.net

Більшість чиновників з Голованівська вже не раз бували у Віктора Лозінського в Мартусовській колонії. Але відкрито говорити про це не хочуть. Їздили туди і прості жителі району, пишуть Вести.

"Наш столяр пліткував, що разом з бригадою робітників робив ремонт в одній з будівель установи, - каже місцевий бізнесмен. - На першому поверсі цього будинку знаходиться санчастина. А на другому нібито проживає разом з двома злодіями в законі Лозинський. У них сім кімнат з євроремонтом. Віктору, за чутками, привозять алкоголь і делікатеси. Ті, хто його відвідував, хваляться, що він пригощав їх заливним язиком і чорною ікрою".

Радник голови Пенітенціарної служби України Ігор Андрушко цю інформацію спростовує. Мовляв, Лозінський відбуває термін на загальних умовах у бараку. Не чув він і про те, що екс-бютівець збирається побудувати в колонії храм з золотими куполами. Хоча в Голованівську такі чутки теж ходять.

"А що ви думаєте про виступ Віктора Павліка у Мартусовській колонії? - запитує один з городян. - Думаю, його виступ оплатив Лоза. Адже в цей день, 2 березня, ВССУ змінив йому вирок".

Втім і сам артист Віктор Павлік категорично спростовує будь-який зв'язок з Лозінським.

"Я з Лозінським не знайомий, - стверджує співак. - У Мартусівку поїхав на прохання акордеоніста Яна Табачника - там відбуває покарання один з його учнів. А екс-бютівця навіть на концерті не було".

Зараз ви читаєте новину «Лозінський у колонії їсть чорну ікру і організовує концерти для арештантів?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути