понеділок, 11 березня 2013 12:04

Колишнього "бютівця" Лозінського можуть достроково випустити з колонії

Колишнього "бютівця" Лозінського можуть достроково випустити з колонії
Фото: news.liga.net

Колишній народний депутат Віктор Лозінський, який застрелив людину, може достроково вийти з колонії.

Як пояснили експерти ТСН. Тиждень, ув'язнений має право отримати умовно-дострокове звільнення завдяки своїй сумлінній поведінці і ставленню до праці, пише ТСН.

За законом, рішення про умовно-дострокове звільнення приймає суддя після отримання клопотання від начальника колонії. Проте на практиці не все так просто, тому що в кожній виправно-трудовій колонії існують корупційні зв'язки. Відтак, людські долі вирішує керівник колонії з керівництвом районного суду.

Співрозмовники з-за грат телефоном розповідають, що в залежності від місця розташування колонії та тяжкості злочину умовно-дострокова свобода обходиться громадянам від однієї до п'яти тисяч долларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лозинський у колонії не працює і грає на баяні

Втім, якщо в'язень має достатньо грошей і чиєсь заступництво, його можуть відпустити з колонії за станом здоров'я. Для цього лікарська комісія установи повинна надати висновок.

Тому не виключено, що Віктор Лозінський, якого 20 квітня 2011 року Дніпровський райсуд Києва засудив до 15 років позбавлення волі за вбивство жителя Кіровоградської області Валерія Олійника, може вийти на волю вже дуже скоро.

У свою чергу, у Голованівському районі, де і проживав Лозинський, і де він має величезний маєток, люди вірять, що їхній колишній господар скоро може повернутися, а всіх чужих запевняють: Лозинський повернеться до своіх людей і наведе лад.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього "бютівця" Лозінського можуть достроково випустити з колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути