субота, 04 лютого 2017 12:28

Кривавий день народження: чоловік порізав ножем 5 дорослих та дитину

Кривавий день народження: чоловік порізав ножем 5 дорослих та дитину

3 січня 47-річний херсонець увірвався в квартиру сусідки, яка святкувала день народження, і поранив ножем 6 осіб - 5 дорослих та дитину. Подія трапилася у багатоповерхівці по вул. Лавреньова.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Херсонській області.

Усі постраждалі доставлені у лікарню. За даним фактом відкрите кримінальне провадження. Працівники поліції з'ясовують всі обставини події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брат зарізав брата на лікарняному ліжку

Відомо, що власниця квартири святкувала своє 18-річчя. На свято запросила свого хлопця, маму з 4-річним братиком і подруг матері. Після кількох келихів вина гості вийшли на сходову клітку попалити. На шум вискочив сусід з квартири поверхом нижче з ножем, пише bukva.ks.ua.

"Він бив усіх в груди, шию, обличчя і руки. Коли закривавлений ніж випав на підлогу, взяв на чужій кухні ще 2 ножа і продовжив розправу. Хлопець іменинниці разом із іншим сусідом скрутили нападника та зачинили у кухні. Але той не втихомирився, бив вікна та меблі", - зазначає видання.

4-х пацієнтів відвезли в лікарню ім. Лучанського, хлопчика – в дитячу обласну лікарню, і ще одного пораненого – в обласну лікарню. Стан госпіталізованих залишається вкрай важким. Одна з жінок втратила близько 1,5 л крові, отримавши поранення в легеню, y іншої ніж пройшов поруч з серцем.

Різника затримали. Свідчень він не дає, посилаючись на якесь затьмарення, і каже, що з подій того вечора майже нічого не пам'ятає. Його направлять на психіатричну експертизу.

У селі Вилково Кілійського району Одещини п'яний хлопець серед ночі вдерся до будинку та підрізав доньку із матір'ю. Їх терміново доставили до лікарні.
Зараз ви читаєте новину «Кривавий день народження: чоловік порізав ножем 5 дорослих та дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути