пʼятниця, 27 січня 2017 18:26

Хлопець влаштував криваву різанину в будинку

У селі Вилково Кілійського району Одещини п'яний хлопець серед ночі вдерся до будинку та підрізав Доньку із матір'ю. Їх терміново доставили до лікарні.

Про це повідомляє Ізмаїльський відділ поліції в області.

 

"21-річний хлопець вирішив навідати свою 33-річну знайому. Серед ночі зайшов у гості. Жінка у той момент спала. Тому він попрямував до її кімнати. Побачив ножа, взяв із собою. Після цього кілька разів ударив ним по обличчю та шиї. Зловмисника зустріла матір потерпілої. Тоді хлопець теж підрізав 52-річну жінку. Вийшов із хати та зник. Ніж викинув дорогою додому. Потерпілим жінкам вчасно надали допомогу. Нині їх життю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Автор: od.npu.gov.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік у супермаркеті намагався зарізати дружину, а потім самого себе

Чоловіка затримали. Він свої дії пояснити не зміг. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів на строк до 200 годин, або виправних робіт на строк до 1 року. Триває досудове слідство.

У Кривому Розі 39-річний чоловік зарізав ножем свою молоду співмешканку. У загиблої залишилася 7-річна донька. Вбивцю затримали за 15 хвилин. Чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець влаштував криваву різанину в будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути