вівторок, 13 березня 2012 14:07

Каналізація XIX століття вимила в центрі Тернополя величезну прірву
5

Фото: Фото Ростислава Ковальчука

Через прорив каналізації та шестиметрову яму, яку вимила вода під асфальтом, комунальні служби на цілий день перекрили одну з головних вулиць Тернополя – кн. Острозького. Цією вулицею рухається більшість громадського транспорту, що їде центром міста. Через перекриття цієї дороги транспорт в годину-пік стояв в заторах годинами.

Асфальт на вулиці Острозького провалився під ранок 12 березня. Даішники перекрили рух транспорту. А комунальники почали розкопку дороги, шукаючи причину проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянин Андрій Крупка провалився у яму з окропом

„Основною причиною вимивання ґрунту та утворення такого провалля стала аварія на каналізаційній мережі. У центральній частині міста каналізаційні труби прокладалися наприкінці XIX початку XX століття. Вони давно відслужили своє", - розповів директор КП "Тернопільводоканал" Володимир Кузьма.

Комунальники досі намагаються ліквідувати поломку. Або поміняти частину каналізації, яка прокладена на глибині шести метрів, розрили яму такої ж ширини. Робітники опускаються на її дно на мотузках. Рух через вулицю досі перекритий.

Зараз ви читаєте новину «Каналізація XIX століття вимила в центрі Тернополя величезну прірву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути