пʼятниця, 15 квітня 2016 12:24

Херсонські правоохоронці підтвердили версію теракту в Новоолексіївці

Херсонські правоохоронці підтвердили версію теракту в Новоолексіївці

Вибух в автомобілі в селищі Новоолексіївка Генічеського району Херсонської області стався внаслідок використання вибухової речовини, еквівалент якої становить близько 6,5 кг тротилу. Це було з'ясовано під час огляду фрагментів автомобілю, повідомили відділі комунікацій ГУНП в Херсонській області. Проводиться хімічна експертиза для встановлення складу вибухівки.

Відкрите кримінальне провадження за статею терористичний акт. Кримінальне провадження розслідується Управлінням Служби безпеки України в Херсонській області.

Нагадаємо, автомобіль ВАЗ 2101 з одеськими номерами вибухнув у четвер, 14 квітня, у центрі селища Новоолексіївка під Генічеськом біля кафе. Унаслідок вибуху загинула людина, ще четверо постраждали. Ударна хвиля була такої сили, що у будинках навкруги повилітали шибки, а від самої машини нічого не залишилося. Поліція спочатку заявила, що за попередньою версією, в автівці вибухнуло газове обладнання. Однак за кілька годин у поліції цю версію спростували, зазначивши,що газобалонного обладнання в легковику не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ужгородську міську раду замінували тричі за день

Зараз ви читаєте новину «Херсонські правоохоронці підтвердили версію теракту в Новоолексіївці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути