четвер, 14 квітня 2016 18:33

Ужгородську міську раду замінували тричі за день

Ужгородську міську раду замінували тричі за день

Сьогодні, 14 квітня перед початком засідання сесії Ужгородської міської ради до поліції надійшло перше повідомлення про замінування будівлі на Поштовій. Експерти годину перевіряли будівлю і вибухівку не знайшли. Тому дозволили депутатам розпочати засідання. Однак опісля розгляду першого питання порядку денного надійшло друге повідомлення про замінування.

"Повідомили що під зливним бачком у туалеті на другому поверсі міської ради знаходиться вибухівка, оскільки вибухотехніки були неподалік — будівлю знову перевірили, вибухівку не знайшли. Сесію на той час не припиняли. Однак, близько 14-ої знову повідомили, що у туалеті на другому поверсі виявили предмет схожий на гранату Ф-1. Усі присутніх із будівлі евакуювали, на місці події працювали поліцейські, кінологи, рятувальники та медики. Будуть проводитися експертизи, чи з одного і того ж номеру надходили усі дзвінки", - розповіла Ганна Дан із Ужгородського міського відділу поліції в Закарпатській області.

Предмет вилучили, проводяться необхідні експертизи. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Проводиться досудове розслідування для встановлення осіб, які причетні до зазначеної події. Правоохоронці перевіряли кожного, хто заходив у приміщення мерії, навіть поліцейських.

Читайте також: На Закарпатті невідомі викрали чоловіка

Зараз ви читаєте новину «Ужгородську міську раду замінували тричі за день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути