четвер, 14 квітня 2016 16:57

На Херсонщині вибухнув автомобіль

На Херсонщині вибухнув автомобіль

У четвер, 14 квітня, у центрі селища Новоолексіївка під Генічеськом біля кафе вибухнув автомобіль. Унаслідок вибуху загинула людина, ще щонайменше четверо постраждали. Ударна хвиля була такої сили, що у будинках навкруги повилітали шибки, а від самої машини нічого не залишилося.Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Херсонській області.

"Унаслідок вибуху автомобілю одна людина загинула, це велосипедист, який проїздив поруч з машиною, йому вибухом відірвало праву гомілку і руку. Він стік кров'ю і помер в машині "швидкої" дорогою в лікарню. Ще 4 людей постраждало",- розповіли у поліції.

За попередніми даними правоохоронців, причиною трагедії стала несправність газобалонного обладнання автомобілю. Вибухнула машина із номерами, зареєстрованими в Одеській області.

Водночас селище розташоване поблизу лінії адміністративного кордону з окупованим Росією Кримом, тому там вважають, що інцидент є терактом проти кримських татар, які становлять більшість місцевого населення. Зокрема, зазначається, що причиною вибуху машини міг бути підкладений під неї пристрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні Херсона знайшли хлопчика, який сам ішов в Одеську область

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині вибухнув автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути