четвер, 08 грудня 2016 14:46

Екс-правоохоронець збив дитину і тікав із місця аварії
3

8 грудня близько 11.00 на вул. Дубнівській у Луцьку легковик Mercedes збив на переході 16-річного школяра. Дитину із закритою черепно-мозковою травмою та переломами обох гомілок госпіталізували у реанімаційне віддлення обласної дитячої клінічної лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Волинській області.

"За кермом транспортного засобу перебував 58-річний лучанин. Після автопригоди, водій не зупинився та намагався покинути місце аварії, однак не впорався з керуванням та на перехресті вулиць Дубнівська-Карпенка-Карого зіткнувся ще із двома транспортними засобами. На місце події виїхали наряд патрульної поліції, слідчі Луцького відділу поліції. Водія затримали та доставили в наркодиспансер для проведення освідування", - повідомили правоохоронці.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переповнена маршрутка на повній швидкості влетіла у стовп- є постраждалі

Очевидці повідомляють, що за кермом перебував п'яний екс-правоохоронець - він хизувався службовим посвідченням людям, які його схопили та утримували до приїзду поліції. Коли порушник намагався втекти, небайдужі перехожі ледь не влаштували самосуд. У автомобілі правопорушника була пасажирка, теж у стані алкогольного сп'яніння, передають Волинські новини.

У Путивлі Сумської області невідомий на авто збив поліцейського та втік. Непритомного чоловіка на узбіччі дороги знайшла жінка.

Зараз ви читаєте новину «Екс-правоохоронець збив дитину і тікав із місця аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути