четвер, 08 грудня 2016 13:10

Затримали водія, який збив поліцейського

Затримали водія, який збив поліцейського
Голос Карпат

У Путивлі Сумської області невідомий на авто збив поліцейського та втік. Непритомного чоловіка на узбіччі дороги знайшла жінка.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Сумської області.

"Вночі у Путивлі на вул. Богдана Хмельницького 38-річний водій "Wolksvagenа" збив 25-річного поліцейського та втік. Потерпілого знайшла перехожа на узбіччі дороги. Непритомного госпіталізували до обласної лікарні. У нього серйозні травми голови", - розповідає керівник сектору комунікацій Нацполіції Сумської області Ельвіра Біганова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка розстріляли біля будинку

"Водія розшукали. Ним виявився уродженець Путивля. Мешкав у Конотопі Сумської області. Чоловік займався пасажирськими перевезеннями. На момент ДТП був сильно п'яним. До того ж, на його авто виявили розбиті фари, лобове скло та кров потерпілого" - додають у повідомленні.

Правопорушник знаходиться під вартою. Йому загрожує до 8 років ув'язнення.

Поліцейський досі без свідомості. Він потребує серйозного лікування. Бажаючі можуть перерахувати гроші на банківську картку. Картка ПриватБанку - 5168 7572 8403 1491 (брат постраждалого – Савостін Олексій Олександрович)

У Вінниці на вул. Хмельницьке Шосе 17-річного підлітка збили одразу 2 машини. Спершу переїхало авто "Opel Astra ". Згодом "BMW". Водій першого авто втік. Хлопець у тяжкому стані. Правопорушника затримали. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Затримали водія, який збив поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути