середа, 27 березня 2013 16:58

До завтра столична влада вирішить, кому треба купувати човни

До завтра столична влада вирішить, кому треба купувати човни
Фото: shini-diski.in.ua

Завтра до кінця дня на сайті Київської міської державної адміністрації буде розміщено карту з місцями можливих підтоплень. Вона складена із врахуванням проблемних місць, де підтоплення виникали у минулі роки.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції директор департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Сергій Садовой. Його призначили відповідальним за стабільну роботу міста під час можливого паводку.

"В кожному районі є місця, яким загрожують підтоплення. Особливо Голосіївський, Оболонський та Святошинський райони. План-схему ми зараз аналізуємо і зробимо це до вечора, і вивішуємо завтра на офіційній сторінці. Проведемо всю інформацію по людях, робитимемо об'яви по будинках через ЖЕКи. В кожному районі буде створена оперативна група. Зараз готується спецтехніка для відкачування води, розчищуються зливоприймачі", - заявив Садовой.

З його слів, найбільша небезпека може чекати на жителів Русанівських садів.

"З Русанівки можемо тимчасово переселити людей в інші місця. Вирішуватимемо, куди це можна буде зробити за потреби. Навряд чи під час найближчого потепління доведеться когось евакуйовувати. Це може бути після 20 квітня, коли почнуть танути сніги в лісах Білорусі і вода потече в Дніпро. Тоді можливе підняття рівня води в річках", - зауважив чиновник.

На запитання журналістів, який об'єм води цього року очікується в Києві навесні, директор департаменту міського благоустрою відповів, що цього року очікується в двічі більше води, ніж було торік.

Зараз ви читаєте новину «До завтра столична влада вирішить, кому треба купувати човни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути