пʼятниця, 01 лютого 2013 14:32

Директора середньої школи на Житомирщині запідозрили в педофілії

Директора середньої школи на Житомирщині запідозрили в педофілії
Фото: apocalypse-2012.com

Оперативники УБОЗ УМВС України в Житомирській області затримали директора однієї із загальноосвітніх шкіл. Стосовно чоловіка розпочато кримінальне провадження за замах на вчинення насильницького задоволення статевої пристрасті неприроднім способом із неповнолітнім.

Все почалося з того, що рідні школяра помітили, що останнім часом син став замкненим і пригніченим. На всі запитання про справи у школі відповідав неохоче, намагаючись відразу припинити розмову. Врешті стурбована мати змогла викликати сина на відвертість. Як з'ясувалося, причиної незрозумілої поведінки був 58-річний директор школи, який виявляв до підлітка особливий інтерес інтимного характеру.

Як розповіла правоохоронцям мати школяра, хлопець хоче вступити до вищого навчального закладу й старанно до цього готується, систематично відвідуючи додаткові заняття з обраного профілю. Саме ці додаткові уроки проводить у себе вдома директор школи, відомий як авторитетний знавець предмету та досвідчений педагог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маріупольський педофіл за мовчання заплатив хлопчикові 60 гривень

Як розповів начальник УБОЗ УМВС України в Житомирській області Ігор Заєць, відповідну заяву матері зареєстрували та відразу взяли у провадження. У ході низки оперативних заходів протиправні дії чоловіка були задокументовані. А 31 січня цього року працівники міліції та прокуратури затримали чоловіка під час чергової спроби змусити неповнолітнього вступити в статевий контакт. Під час санкціонованого обшуку в однокімнатній квартирі чоловіка вилучили низку речових доказів. Зокрема, диски порнографічного характеру та різноманітні світлини чоловіків.

Наразі Слідчим управлінням провадиться досудове розслідування за ч.3 ст.15 (замах на вчинення злочину) та ч.2 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) Кримінального кодексу України. За попередніми даними слідства, підозрюваний після проведення додаткових занять у себе вдома неодноразово, погрожуючи застосуванням фізичного насильства, намагався вступити в статевий зв'язок з одним із учнів.

Прокуратурою області затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину та затримано в порядку ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу, повідомив СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Зараз ви читаєте новину «Директора середньої школи на Житомирщині запідозрили в педофілії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути