понеділок, 14 січня 2013 15:35

Маріупольські педофіли за розбещення 200 дівчаток отримали по 11 років в'язниці

Маріупольські педофіли за розбещення 200 дівчаток отримали по 11 років в'язниці
Фото: obozrevatel.com

Іллічівський районний суд Маріуполя виніс обвинувальний вирок двом місцевим комерсантам 51 і 56 років, які визнані винними по дев'яти статтях Кримінального кодексу, включаючи створення місць розпусти, зґвалтування та розбещення неповнолітніх, і засудив кожного до 11 років позбавлення волі.

Нагадаємо, міліція накрила притон в Маріуполі в жовтні 2010 року. За два роки через секретну кімнату збоченців в нічному клубі "Союз" пройшли 200 дівчат віком від 11 до 15 років. Старший з педофілів був хворий на гепатит С та нагороджував смертельної заразою своїх жертв, намагаючись таким чином помститися за свою долю, пише ilich.in.ua.

Розважалися збоченці з розмахом. Під час обшуку у таємній кімнаті нічного клубу бійці "Беркута" знайшли наркотики, порнографічне відео, пістолети і гранату, а біля входу стояли вісім пар домашніх капців дитячих розмірів. Своїх жертв педофіли підбирали у бідних і неблагополучних сім'ях, а також серед вихованок інтернатів. На комерсантів працювали і так звані дівчинки-зазивали, які вже пройшли через їх руки і фактично стали повіями. За "живий товар" їм виплачувалася винагорода за суворим тарифом: 300 - 500 гривень - за незайману і 150 - 200 гривень - за нову дівчинку, з якою раніше у збоченців не було близькості. Щоб жертви мовчали, ґвалтівники їх лякали, що втоплять у Азовському морі, або задобрювали безкоштовним входом на дискотеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дніпропетровщині підлітки напоїли і зґвалтували 15-річну дівчинку

Слідство тривало 8 місяців. У травні 2011 року прокуратура Донецької області затвердила обвинувальний висновок та направила до суду кримінальну справу за обвинуваченням підприємців за статтями № № 152 (зґвалтування), 156 (розбещення неповнолітніх), 155 (статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості), 301 (ввезення , виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів), 302 (створення або утримання місць розпусти), 303 (сутенерство або втягнення в заняття проституцією), 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність), 309 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Незважаючи на судовий вердикт, крапку у справі ставити рано. За законом у засуджених є 15 днів, щоб подати апеляцію і оскаржити вирок суду першої інстанції.

Зараз ви читаєте новину «Маріупольські педофіли за розбещення 200 дівчаток отримали по 11 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути