четвер, 18 серпня 2016 12:46

Чоловік продавав жінок до борделів

Чоловік продавав жінок до борделів

Тернопільські правоохоронці викрили 30-річного чоловіка, який продава у закордонні борделі жінок. Затримати злочинця вдалося, коли готував до поїздки у Грецію 25-річну жінку. Вона хоч і має вищу освіту, через скруту та невлаштоване особисте життя готова була їхати на закордонні заробітки.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів Олександр Буняк із відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми обласної поліції.

"25-річна тернополянка із відчаю вхопилася за пропозицію закордонних заробітків. Повідомлення знайшла на одному з інтернет порталів. Спочатку переписувалася з автором оголошення, розпитувала про роботу. Чоловік не приховував, що робота буде пов'язана з наданням сексуальних послуг. Проте обіцяв величезні заробітки -до 1500 євро за місяць для початку, розкішні умови проживання. Потім дівчина зустрілася із торгівцем, аби уточнити деякі деталі. Та на пропозицію погодитися не змогла", - каже Буняк.

Чоловік наполягав на поїздці. Навіть позичив 3 000 гривень і 50 євро, аби жінка могла відкрити візу. Познайомив із посередниками, які займаються підготовкою документів для виїзду за кордон. Дав розклад рейсових автобусів, які двічі на тиждень - у середу та суботу - виїжджають до Афін.

"Оперативним шляхом співробітники нашого відділу довідалися про факт вербування. Чоловік був дуже настійливий, до останнього переконував жертву їхати до Греції. Нам вдалося дізнатися ціну такої зацікавленості – 300 євро щомісяця за роботу бранки у борделі. Офіційно чоловік ніде не прцює. Проте має розкішну квартиру та дороге авто", - додав правоохоронець.

За фактом торгівлі людьми відкрито кримінальне провадження. Підозрюваний затриманий. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. За злочин чоловікові загрожує до 8 років в'язниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Суміна загадково зникла на елітному авто

Під час обшуку в квартирі підозрюваного було вилучено комп'ютерну техніку, мобільні телефони, флеш-карти, диски з відеопродукцією порнографічного змісту.

Поліцейські встановлюють, скільки дівчат зловмисникові вдалося відправити в грецькі будинки розпусти, а також чи мав тернополянин спільників.

Нагадаємо, працівники Національної поліції Харківської області викрили онлайн-порностудію для іноземців. До її роботи залучили понад 30 дівчат.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік продавав жінок до борделів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути