четвер, 18 серпня 2016 11:47

Світлана Суміна загадково зникла на елітному авто

У Києві пропала Світлана Суміна, яка поїхала на своєму автомобілі Infinity FX35 в невідомому напрямку. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала волонтер Емма Шиманович.

 

"Просто поїхати і нікого не попередити не могла. Пропала разом зі своєю машиною Infinity блакитного кольору, номер N480370. Машина рідкісна, не звернути увагу складно", - написала волонтер.

Жінка не виходить на зв'язок від 7 серпня. Єдине, що відомо — у день зникнення вона зустрічалася із товаришем, який заборгував їй велику суму грошей.

"Світлана понад рік тому позичила велику суму у валюті своєму приятелеві. Він дуже довго не віддавав гроші. Вони домовилися зустрітися і після того ніхто її вже не бачив. Правоохоронці встановили, що зустріч таке відбулася. Бізнес Світлани пов'язаний із США. До Києва вона приїхала через хворобу батька",- розповідають знайомі зниклої.

 

У соцмережах пишуть, ніби бачили Світлану на авто 12 серпня, проте підтвердження цієї інформації немає. Друзі зниклої просять усіх, хто бачив жінку, повідомляти у поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобіль з людьми впав в урвище

Нагадаємо, у Тернополі під час відпочинку біля озера загадково зник 27-річний Андрій Цюрпіта. За 5 днів батько знайшов його мертвим неподалік від того місця, де чоловіка бачили востаннє.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Суміна загадково зникла на елітному авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути