пʼятниця, 01 березня 2013 09:53

Колишньому священику за секс з неповнолітньою дали 2 роки обмеження волі

Колишньому священику за секс з неповнолітньою дали 2 роки обмеження волі
Фото: www.visti.ks.ua

22-річного колишнього священика Української православної церкви Московського патріархату Миколу Кручка із села Витків Гощанського району на Рівненщині засудили до 2 років обмеження волі за статеві зносини з неповнолітньою. У листопаді минулого року він п'яним в себе вдома переспав з 15-річною односельчанкою. Чоловік працював священиком у місцевому храмі Апостола Якова й мав сім'ю.

"Правоохоронці довели провину засудженого. Як з'ясувало слідство, молодий чоловік в стані алкогольного сп'яніння, запросив до свого помешкання 15-річну сусідку. Знаючи, що дівчина неповнолітня, він вступив з нею у статевий зв'язок. Свою провину в інкримінованому злочині він визнав", - розповідають в прокуратурі Гощанського району.

На святого отця в міліцію поскаржилася матір неповнолітньої. Вона звинуватила священика що, той вчинив статеві зносини проти волі доньки. Правоохоронці чоловіка затримали й допитали. У міліції порушили кримінальну справу. Однак, потім звинувачення в зґвалтуванні неповнолітня та її родина заперечили. Пояснили, що дівчина сама погодилася на секс із святим отцем. Розголосу пригоді надала прес-служба обласної організації УНП, яка поширила з цього приводу прес-реліз. Цікаво, персональна сторінка священика в соціальній мережі рясніла цитатами кримінальних героїв російських фільмів. Через скандал Миколу Кручка позбавили священицького сану й з ним розлучилася дружина.

Зараз ви читаєте новину «Колишньому священику за секс з неповнолітньою дали 2 роки обмеження волі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути