неділя, 27 березня 2016 11:40

Боєць із зони АТО задушив співмешканку на очах у дитини

Боєць із зони АТО задушив співмешканку на очах у дитини

У Миколаєві військовий задушив співмешканку, а потім намагався покінчити з собою. Все сталося в орендованій квартирі, де також знаходилася 6-річна донька вбитої, йдеться в сюжеті ТСН.

Ймовірно,48-річний учасник АТО задушив свою подругу ще напередодні ввечері. Вени собі порізав, очевидно, вже вранці. Однак, його життю нічого не загрожує.

"Поранення поверхневі, без пошкодження магістральних артеріальних судин і нервів. На сьогодні стан стабільний. У загальній палаті", - прокоментував стан здоров'я підозрюваного лікар-травматолог Костянтин Ломаков.

Чоловікові інкримінують умисне вбивство. Його палата під конвоєм. Ні адвокат, ні його підзахисний поки не дають коментарів.

6-річна дівчинка поруч з тілом матері і неадекватним чоловіком пробула всю ніч. Зараз дитина в лікарні. Співмешканець матері побив її. Все обличчя дівчинки – суцільна гематома. Вона має і внутрішні пошкодження. У поліції підозрюють зґвалтування.

Якщо вина атовця буде доведена, він може отримати довічне ув'язнення. Як вже з'ясували слідчі, він вже відбував покарання раніше. Тепер правоохоронцям належить з'ясувати ще і те, як засуджений за тяжкий злочин опинився в армії.

Зараз ви читаєте новину «Боєць із зони АТО задушив співмешканку на очах у дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути