вівторок, 11 грудня 2012 16:34

Бійня в Одесі: людей розстрілювали кулями зі зміщеним центром ваги

Бійня в Одесі: людей розстрілювали кулями зі зміщеним центром ваги
У жертв стрілянини в барі немає вихідних отворів. Фото: poltava.pl.ua

В Одесі триває розслідування кривавої бійні, яку в ніч на 9 грудня влаштували в нічному клубі "Белліні" двоє жителів Полтави, пише Сегодня.

Як розповіли правоохоронці, полтавчани ледве стояли на ногах (можливо, крім алкогольного сп'яніння було ще і наркотичне). Щоб помститися кривдникам, вони не полінувалися з'їздити на орендовану квартиру і прихопити цілий арсенал - травматичний пістолет, мисливський ніж та мисливський карабін "Вулкан" на базі укороченого бойового автомата АКС-74У калібру 5,45 ? 39 мм. Причому, за словами глави облУВС Сергія Резнікова, на всі стволи у приїжджих були видані дозволи. Але рік тому власник "Вулкана" - Владислав А., він же головний стрілок, заявив у міліцію про викрадення карабіна. З тих пір зброя значилася вкраденою.

Від свого бойового аналога цей карабін відрізняється лише тим, що з нього неможливо стріляти чергами. Однак його скорострільність і убивча сила все одно залишилася на пристойному рівні: він стріляє патронами з кулями зі зміщеним центром ваги. Такі кулі після попадання в ціль змінюють траєкторію і починають рухатися хаотично вже в тілі жертви, завдаючи дуже важкі ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відвідувачі нічного клубу стріляли в людей без розбору

"У жертв стрілянини в барі немає вихідних отворів", - підтвердив Резніков.

До слова, троє інших постраждалих отримали поранення від куль, які зрекошетили у приміщенні. Ствол був у руках у Владислава А. - він вистрілив 11 разів.

"Стріляли, як у кіно про гангстерів, - не цілячись. Другий стояв поруч, - рука в кишені куртки, - і матюкався. Думаю, він тримав там пістолет", - згадує очевидець подій Андрій В.

Нагадаємо, 39-річний Владислав А. і 35-річний Роман С., озброївшись автоматом, розстріляли п'ятьох одеситів. В результаті була вбита 29-річна Тетяна М. та 24-річний екс-міліціонер Данило Б. Ще двоє хлопців знаходяться у Єврейській лікарні. Злочинців затримали.

Зараз ви читаєте новину «Бійня в Одесі: людей розстрілювали кулями зі зміщеним центром ваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути