вівторок, 11 грудня 2012 00:45

Міліція затримала чоловіків які стріляли в Одеському клубі

Міліція затримала чоловіків які стріляли в Одеському клубі
ФОТО: anons.uz.ua

Жителі Полтави, які влаштували стрілянину в нічному клубі в Одесі, в результаті якої загинули дві людини і були поранені ще троє, не покаялися і під час затримання погрожували співробітникам міліції.

Така поведінка, висловив свою думку в ході брифінгу в понеділок начальник Головного управління МВС України в Одеській області Сергій Резніков, могла бути пов'язана з алкогольним сп'янінням, пише ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Також правоохоронці встановили, що чоловіки 1973 і 1979 р.н. раніше вже мали відносини з правоохоронними органами: в одного за плечима судимість за грабіж, розбій, у іншого - за економічні злочини, пов'язані з фінансовими махінаціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У маріупольському нічному клубі розстріляли двох людей, один з них помер під час операції

За словами С. Резнікова, конфлікт в нічному клубі почався з того, що один з чоловіків намагався привернути до себе увагу однією з відвідувачок, яка сиділа за сусіднім столиком. За словами очевидців, оскільки дівчина не реагувала, чоловік кинув у неї склянку. Молоді люди, які супроводжували дівчину, разом з охоронцями ресторану вивели бешкетника на вулицю, де словесний конфлікт переріс у бійку. Після цього чоловік сів у таксі і попросив відвезти його до місця проживання. При цьому він, за словами таксиста, представився співробітником міліції. Прибувши на місце, чоловік зайшов у будинок, після чого повернувся, тримаючи в руках автомат, і в супроводі товариша. Повернувшись в ресторан, обидва пасажира вийшли з машини і, не доходячи до дверей закладу, один з чоловіків відкрив безладну стрілянину по фасаду будівлі. Потім зайшов всередину і продовжив стрілянину. Після чого обидва вийшли і, сівши в зупинене таксі, поїхали.

Всього зловмисник зробив не менше 11 пострілів. Пізніше, крім АКСУ "Вулкан", з якого і були убиті і поранені люди, правоохоронці знайшли у затриманих пістолет травматичної дії і мисливський ніж.

Співробітники міліції з'ясували, що АКСУ "Вулкан" раніше офіційно належав одному із затриманих, проте в січні 2012 року він написав заяву в місцеве відділення міліції Полтави про його втрату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відвідувачі нічного клубу стріляли в людей без розбору

В даний час кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого п.1 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України триває.

За даними одеських ЗМІ, один із загиблих - 24-літній чоловік - колишній співробітник міліції, у 29-літньої загиблої жінки залишилася маленька дочка. Один з трьох постраждалих вже виписався з лікарні, двоє інших залишаються під спостереженням лікарів, але їх життю нічого не загрожує.

Як повідомлялося, стрілянина в клубі на вул. Рішельєвській в центрі Одеси сталася в ніч на неділю.

Зараз ви читаєте новину «Міліція затримала чоловіків які стріляли в Одеському клубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути