пʼятниця, 14 червня 2013 10:43

Бандити 8 годин катували кримчанина. Організували пограбування батько і брат потерпілого

Бандити 8 годин катували кримчанина. Організували пограбування батько і брат потерпілого
Фото: wartime.org.ua

У Сімферопольському районі Криму затримали п'ятьох нальотчиків з автоматами Калашникова. Серед грабіжників виявилися рідний батько і брат потерпілого. Вони зв'язали і катували його, щоб дізнатися код від сейфа, де лежали документи і 20 тисяч доларів, пише "Сегодня".

Як розповів один із сусідів потерпілого, він займається автомобільним бізнесом, а свій будинок використовував як базу для машин.

"Все сталося о 5 ранку, до нього у двір зайшли п'ятеро у масках з іграшковими автоматами Калашникова, скрутили сторожа і хлопця, який там працював. Потім пробралися додому, де рідний батько з одним зі своїх синів зв'язав і катував іншого сина. Вони його тримали годин 8, замучений він погодився сказати пароль за ковток води. Після цього він довго відходив в лікарні".

За словами очевидця, друзі бізнесмена довго не могли додзвонитися до нього і набрали його двоюрідного брата, який, запідозривши недобре, викликав міліцію.

Як повідомляють у кримському главку МВС, розбійники заволоділи цінностями і грошима, які перебували у схованці. Коли правоохоронці приїхали за вказаною адресою, невідомі перебували в будинку. Побачивши міліціонерів, вони спробували сховатися, вистрибнувши з другого поверху. Троє з них були затримані.

У ході досудового розслідування з'ясувалося, що двоє родичів потерпілого не тільки організували напад, але і брали в ньому активну участь.

У той же час, за словами сусіда, потерпілий не тримає зла на свого батька і брата і навіть намагається їх захищати.

Дії грабіжників кваліфікуються як розбій, вчинений з проникненням в житло. П'ятеро людей затримані і перебувають у слідчому ізоляторі Сімферополя. Їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Бандити 8 годин катували кримчанина. Організували пограбування батько і брат потерпілого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути