вівторок, 30 квітня 2013 18:19

У Рівному злодії викрали з банкомату понад 200 тисяч грн

У Рівному злодії викрали з банкомату понад 200 тисяч грн
Фото: kp.ua

У неділю вночі, 28 квітня, на вулиці Соборній, 263 в Рівному невідомі виламали двері в магазині й "болгаркою" розпиляли бокову стінку банкомата. Злодії винесли понад 200 тис. грн.

"Злодії зламали двері в приміщенні магазину, де знаходився банкомат. Потім розрізали його бокову частину й забрали всі гроші. На жаль, там не було   сигналізації. Про цей злочин правоохоронці дізналися запізно, щоб спіймати злодіїв на гарячому. Міліцію про пограбування повідомили тільки о 8 ранку працівники магазину, які прийшли на роботу", - розповідає Тамара Лисенко, начальник служби зв'язків з громадськістю обласної міліції.

У міліції кажуть, що злодії вкрали з банкомата понад 200 тис. грн. Пограбований банкомат банку "Надра".

"Прикро, але банки часто ігнорують вимоги безпеки й не встановлюють сигналізацію. Безумовно, що це ускладнюю роботу правоохоронцям. Адже про злочин міліція дізнається пізніше, а в деяких випадках тільки наступного дня", - нарікають в обласній міліції.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року вночі злодії на вул. Соборній, 277 в Рівному пограбували  на 164 тис. грн. банкомат банку "Кліринговий дім". Вони закрили камери відео спостереження поліетиленовими пакунками, а бокову стінку банкомату розрізали "болгаркою". Злодіїв міліція так і не знайшла.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному злодії викрали з банкомату понад 200 тисяч грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути