четвер, 28 лютого 2013 09:09

Американський школяр зізнався у вбивстві 3-х людей

Американський школяр зізнався у вбивстві 3-х людей
Підліток може отримати довічне. Фото: Reuters

Американський підліток Ті Джей Лейн (T.J. Lane), звинувачений у вбивстві трьох людей у шкільній їдальні у минулому році, 26 лютого визнав провину у скоєнні цього злочину, повідомляє CBS.

Відповідну заяву він зробив у суді міста Чардон, де триває засідання у цій справі. Він, зокрема, зізнався у трьох епізодах вбивства з обтяжуючими обставинами, двох епізодах замаху на вбивство і одному епізоді нападу на людину.

Після цих визнань прокурори заявили, що не будуть вимагати для нього страти, а обмежаться довічним ув'язненням. Як очікується, вирок буде винесено 19 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американець у будівлі суду розстріляв 3-х людей

Рік тому, 27 лютого 2012 року, Лейн відкрив стрілянину у шкільній їдальні у місті Чардон. До того, як його схопили, він встиг зробити десять пострілів, убивши трьох і поранивши двох людей.

Підліток вчився у спецшколі для дітей з поганою успішністю. Після арешту йому була призначена психіатрична експертиза, яка визнала його осудним, незважаючи на те, що підсудного час від часу переслідували галюцинації та психози. Лейн навіть спочатку намагався добитися виправдання, оскільки вважав себе не цілком психічно здоровим.

Поліцейські, які проводили розслідування, так і не змогли з'ясувати, чому підліток почав вбивати людей. На відповідні питання він щоразу відповідав, що "сам не знає".

Зараз ви читаєте новину «Американський школяр зізнався у вбивстві 3-х людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути