вівторок, 12 лютого 2013 10:06

Американець у будівлі суду розстріляв 3-х людей

Американець у будівлі суду розстріляв 3-х людей
Фото: an.crimea.ua

У місті Вілмінгтон (штат Делавер) невідомий злочинець відкрив вогонь в будівлі суду, поранивши трьох людей. Про це повідомляє Associated Press з посиланням на поліцію.

Мер Уилмингтона Денніс Вільямс (Dennis Williams) розповів USA Today, що той, хто стріляв, убитий. Поліція поки не прокоментувала цю інформацію. Мотиви злочинця залишаються невідомими.

Чоловік, ім'я якого поки не називається, почав стріляти у будівлі окружного суду близько 8:15 ранку за місцевим часом (15:15 за київським), передає телеканал WPVI-TV. Поранення отримали дві жінки і один чоловік. Їх доставили у лікарню, про їх стан і характер поранень нічого не повідомляється. За даними ЗМІ, один з постраждалих працював у службі безпеки суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США застрелили легендарного снайпера, героя війни в Іраку

У США в останні місяці широко обговорюються пропозиції про обмеження обігу зброї. Ця тема була піднята після того, як в грудні 2012 року Адам Ленза, взявши гвинтівку своєї матері, убив 26 осіб у школі "Сенді Хук" в місті Ньютаун.

До середини січня президент США Барак Обама представив свій план реформи: зокрема, він запропонував заборонити штурмову зброю і багатозарядні магазини, а також більш ретельно перевіряти охочих придбати зброю. Американська національна стрілецька асоціація виступила проти такого плану, заявивши, що заборони торкнуться тільки законослухняних громадян.

Зараз ви читаєте новину «Американець у будівлі суду розстріляв 3-х людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути