вівторок, 16 серпня 2011 14:37

Американський підліток уявив себе 500-річним вампіром і покусав жінку

Американський підліток уявив себе 500-річним вампіром і покусав жінку

Поліція міста Гальвестон, штат Техас, заарештувала хлопця, який пробрався до квартири незнайомої йому жінки і вкусив її в шию.

Як повідомляється, відразу після затримання 19-річний Лайл Монро Бенслі заявив, що він - вампір, і живе на світі вже 500 років.

Рано-вранці в суботу, 13 серпня, Бенслі увірвався до квартири жінки, ім'я якої не називається, і накинувся на господиню, яка спала в своєму ліжку. Він кілька разів вкусив її в шию. При цьому Бенслі гарчав і сичав. Він витягнув жінку з квартири, але їй вдалося звільнитися і дістатися до парковки біля будинку, де вона врятувалася від Бенслі в машині сусіда, який саме збирався їхати.

Поліцейські, які прибули за викликом о 6.50 ранку за місцевим часом, спочатку попрямували до квартири потерпілої на другому поверсі, але його там не було.

Незабаром вони почули вереск і гарчання, і помітили на парковці Бенслі. Після короткої гонитви їм вдалося затримати хлопця.

Як розповів один з поліцейських, Деніел Еріксон, юнак благав офіцерів тримати його міцніше, бо він "не хотів вбивати" їх, і просто шукав собі прожитку.

"Вампірові" висунули звинувачення у проникненні в чуже житло з метою нападу. Зараз він перебуває в окружній в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Американський підліток уявив себе 500-річним вампіром і покусав жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути