понеділок, 01 серпня 2011 16:13

В Індії чоловік пив кров своєї дружини

В Індії чоловік пив кров своєї дружини

22-річна дівчина з міста Дамох в Індії зізналася, що її чоловік Махеш Ахірвар протягом трьох років пив її кров.Махеш почав різати зап'ястя своїй дружині вже через кілька місяців після весілля. Чоловік-вампір був упевнений в тому, що кров дівчини робить його сильнішим.

Він не відмовлявся від улюбленого "напою" навіть тоді, коли дружина була вагітною. Будь-яка її спроба опиратися призводила лише до того, що Махеш люто її бив.

Зрештою терпець у дівчини увірвався і вона разом з дитиною втекла до своїх батьків. Вона розповіла свою історію місцевим поліцейським, але ті заявили, що це не в їхній компетенції. Тоді постраждалій довелося звернутися до правоохоронців у тому районі, де вона жила з чоловіком, однак і там порушити справу відмовилися.

Прискорили справу місцеві мешканці, які дізналися про те, що трапилося, і вирішили допомогти дівчині. В результаті поліція все таки порушила кримінальну справу проти Махеша, звинувативши його в тому, що він катував свою дружину.

Зараз ви читаєте новину «В Індії чоловік пив кров своєї дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути