четвер, 31 березня 2016 00:35

Адвокат "діамантового прокурора" розповів подробиці обстрілу його автомобіля

Адвокат "діамантового прокурора" розповів подробиці обстрілу його автомобіля

Авто адвоката "діамантового прокурора" Володимира Шапакина обстріляли з мисливської рушниці. Про це розповів сам адвокат Сергій Козаченко в програмі "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна".

"Ніхто не постраждав. Авто стояло на автостоянці, нікого там не було. Було застосовано вогнепальну зброю за висновком оперативно-слідчої групи. Було здійснено близько 4 постріли з мисливської рушниці", - повідомив Козаченко.

За словами адвоката, не перший подібний інцидент. У листопаді у двір його будинку кинули дві гранати Ф-1. При цьому слідство не проводилося.

"Згадуючи події із загибеллю адвоката Александрова, я написав скаргу на ім'я генпрокурора і голови Нацполиции, де розповів своє бачення цього питання, назвав осіб, які блокують це виробництво. Я повідомив прокуратуру Києва, вимагаю заходів безпеки", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні Павло Насадчук заявив, що його автомобіль обстріляли з рушниці. Це сталося на стоянці за адресою проспект Бажана, 12-14, де автомобіль стояв кілька днів.

Насадчук впевнений, що напад на його автомобіль пов'язаний з його професійною діяльністю, зокрема захистом Шапакіна.

Колишній заступник керівника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Володимир Шапакин і колишній заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць, відомі як "діамантові прокурори", були затримані в липні 2015 року. При обшуку у них були знайдені великі суми грошей, а також діаманти. За даними слідства, вони отримали хабар у розмірі 3 млн грн. У липні 2015 року вони були звільнені з органів прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат "діамантового прокурора" розповів подробиці обстрілу його автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути