четвер, 25 серпня 2011 20:57

24-річний хлопець вбив людину, бо вона живе "не за поняттями"

24-річний хлопець вбив людину, бо вона живе "не за поняттями"

11 років позбавлення волі за вироком суду отримав 24-річний мешканець Хмельницького, який у серпні 2010 року жорстоко убив сутенера та поранив і спотворив обличчя дівчині легкої поведінки.

Про це повідомляють УНН з посиланням на прес-службу МВС.

25-річний загиблий та його 31-річна підопічна перебували у цивільному шлюбі, але це не заважало чоловікові систематично "здавати в оренду" тіло своєї дружини. Молода жінка займалася проституцією уже кілька років поспіль і належала до таких повій, які пропонують свої послуги, розташовуючись обабіч доріг на виїздах з міста.

У вечір вбивства 24-річний молодик скористався послугами повії, після чого вони втрьох (до них приєднався її чоловік) вживали алкогольні напої. В ході бесіди чоловіки з'ясували, що вони обидва мали судимість. Клієнт повії раптово почав пред'являти сутенерові звинувачення у тому, що він живе "не за тюремними поняттями", невдовзі між чоловіками виникла запальна суперечка, у ході якої сп'янілий і роздратований клієнт накинувся на співмешканців з уламком пивної пляшки. Чоловіка він вбив, застромивши скляний уламок у шию, жінка залишилася живою, але їй зловмисник спотворив обличчя.

Суд визнав його винним у вчиненні навмисного вбивства та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень і позбавив волі зловмисника на 11 років. 

Зараз ви читаєте новину «24-річний хлопець вбив людину, бо вона живе "не за поняттями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути