пʼятниця, 29 липня 2011 16:01

Фільм про вбивство бін Ладена вийде через рік

Фільм про вбивство бін Ладена вийде через рік

Компанія Sony призначила дату виходу на екрани нового фільму режисера Кетрін Бігелоу, повідомляє The Hollywood Reporter. Картина вийде в прокат 12 жовтня 2012 року.

Мова у фільмі піде про спецпідрозділ, перед яким поставили завдання знищити Осаму бін Ладена. Бігелоу приступила до роботи над фільмом на початку 2011 року. Відповідно до початкового сценарію, бійці не справлялися з поставленим перед ними завданням. Однак на початку травня 2011 року було оголошено про знищення бін Ладена. Після цього фінал картини вирішили змінити.

Сценарій для нового фільму написав Марк Боал, який раніше вже співпрацював з Бігелоу. Він працював над останнім на сьогоднішній день кінофільмом режисера - "Володарем бурі" ("The Hurt Locker"). Ця стрічка, події якої розгортаються під час війни в Іраку, вийшла в прокат в 2008 році.

Картина "Володар бурі" удостоїлася низки престижних нагород. Зокрема, фільм висувався на дев'ять "Оскарів" і отримав шість з них, зокрема у головній номінації "Фільм року".

Зараз ви читаєте новину «Фільм про вбивство бін Ладена вийде через рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі