вівторок, 09 серпня 2011 22:22

Роcійська молодь просто неба збирає гроші на вбивство Тіматі

У центрі Єкатеринбурга організували збір грошей "на вбивство" відразу двох представників сучасної поп-культури. На виручені кошти двоє невідомих уральських активістів хочуть усунути російського репера Тіматі і канадського музиканта Бібера.

Для збору грошей задіяний найвірніший спосіб - їх просять у перехожих. Потенційні "кілери" розмістилися біля ганку ТЦ "Успенський", передає "Новый Регион". Це дві молоді людини, біля ніг яких лежить шматок картону з виведеною ручкою фразою: "На вбивство Тіматі і Бібера". Ім'я другого виконавця приписано нижче і зовсім крихітними буквами. Мабуть, збирачі грошей справедливо вирішили, що молодіжний виконавець з Канади не знайомий широкому колу росіян.

Назвати свої імена молоді люди відмовляються. На запитання, навіщо їм знадобилося вбивати Тіматі (Тимур Ільдарович Юнусов, відомий під псевдонімами Тіматі), лаконічно відповідають: "Тому що він нас дратує". Скільки вдасться зібрати - поки не знають.

"Збирати гроші почали сорок хвилин тому. Спочатку розраховуємо виручити чотири тисячі рублів на квитки до Москви. А там видно буде", - говорить один з хлопців.

На питання - скільки, на їхню думку, необхідно, щоб здійснити всі плани, подумавши, відповідають: "Два мільйона".

Додамо, що завтра молоді люди мають намір знову прийти до ТЦ "Успенський" і продовжити збір коштів. Вони стверджують, що "на вбивство" Тіматі перехожі дають охоче: "Спочатку йдуть похмурі, потім бачать напис, посміхаються і кидають дріб'язок".

Раніше повідомлялося, Джастін Бібер витатуював слово "Ісус" на ребрах.

Зараз ви читаєте новину «Роcійська молодь просто неба збирає гроші на вбивство Тіматі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути