четвер, 12 квітня 2012 13:30

156 тварин згоріло заживо на фермі у Сумській області

156 тварин згоріло заживо на фермі у Сумській області
Через несвоєчасність виклику, полум'я встигло охопити покрівлю будівлі по всій площі. Фото: walet.com.ua

152 свиней з них 80 дорослих і 72 порося до 2 місяців і 4 корови згоріли на свинофермі ПАТ "Лебідь" у селі Гарбарі Лебединського району Сумської області. Пожежа сталась у ніч з 10 на 11 квітня близько 00:55.

"Пожежу гасили до четвертої ранку. Як воно загорілось я не знаю. Поки що рано говорити чи це підпал чи якимсь чином воно само загорілось. Потрібно дочекатись висновків пожежних", - каже директор свиноферми ПАТ "Лебідь" Микола Дятлєнко.

Це єдина ферма, яку тримає Микола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Троєщині палав луг: житловий масив оточила стіна двометрового полум'я

"Я вже стільки пояснювальних написав. Не хочу згадувати про те, що вчора сталось. Це жахливе видовище. Всі тварини згоріли. Свині верещали, а шматки шиферу розлітались у різні сторони. Зараз у селі стоїть нестерпний запах гару", - додав Микола Дятлєнко.

Пожежу на початковій стадії виявив випадковий перехожий близько 0:30 ночі. На місце події виїхали 2 відділення пожежно-рятувальної служби.

"Замість того, щоб подзвонити пожежникам чоловік зателефонував до одного з керівників підприємства. Той повідомив охоронця. Вже після того, як охоронець побачив вогонь він подзвонив до пожежно-рятувальної служби. Через несвоєчасність виклику, полум'я встигло охопити покрівлю будівлі по всій площі", - повідомили у прес-службі МНС України в Сумські області.

Зараз ви читаєте новину «156 тварин згоріло заживо на фермі у Сумській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути