Ексклюзиви
пʼятниця, 08 лютого 2013 16:19

У Дніпропетровську розстріляли міліціонера

У Дніпропетровську розстріляли міліціонера
Фото: an.crimea.ua

8 лютого, близько 8 години ранку поблизу Дніпропетровська стріляли у співробітника карного розшуку міського управління міліції. Його госпіталізували в одну з лікарень міста. Зловмисники з місця інциденту втекли на автомобілі.

"Поки що відомо лише, що правоохоронці проводили комплекс оперативно-розшукових заходів. Працювали за містом. Коли натрапили на слід злочинців, ті спробували втекти від них на своїй машині. При цьому почали стріляти по міліціонерах із вікна транспортного засобу. В цей час правоохоронці теж знаходились у своєму службовому автомобілі. Одного із них поранили. Вони викликали швидку, а зловмисникам вдалось у цей час зникнути з місця інциденту в невідомому напрямку", - розповіли в прес-службі обласної міліції Дніпропетровська.

Зараз на місці події працює бригада експертів. На місце також виїхав начальник обласної міліції. Більш детальні обставини справи правоохоронці пообіцяли розповісти найближчим часом.

"Навіть начальник обласного управління ще не знає достеменно, що конкретно сталося. Це намагаються з'ясувати на місці інциденту", - пояснили правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську розстріляли міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути