Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2012 12:27

На Черкащині легковик влетів у паркан. Пасажирку нанизало на штахетину

На Черкащині легковик влетів у паркан. Пасажирку нанизало на штахетину
На цьому місці ДТП трапилася не вперше. Фото: ricardo.com.ua

Сьогодні у селі Яснозір'я Черкаського району хоронять 41-річну Любов Вдовиченко. 18 листопада о 16.30 вона померла дорогою до лікарні в кареті швидкої допомоги. Жінка травмувалася в "Жигулях", які заїхали в огорожу.

"Я звечора й не чула про цю трагедію. А вранці подзвонив мій син та й питає, чи чула, що сталося у вас на вулиці. Каже, Люба Пиріжечкова, так її по-дівочому було, загинула. Ніби палкою пробило груди. То вроді, бідна, там на місці й померла. А я в неділю ввечері бачу в їхній стороні скрізь світло горить, машинами їздять. Геть не могла й подумати, що таке сталося, - розповіла сусідка 78-річна Марія Кріт. - Люба була вродливою жінкою. А яка гарна господиня. Все в неї до ладу. Тримали з чоловіком три корови. Вона торгувала молочними продуктами в Черкасах. Мають двох дорослих синів. Один з сім'єю живе в селі, другий одружився на дівчині із Західної Україні. Планувала купити котромусь хату в Яснозір'ї".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному п'яний водій збив міліціонера на пішохідному переході

В сільській раді розповідають, що Любов Вдовиченко їхала з чоловіком Сергієм Івановичем в "Жигулях". За кермом сидів односельчанин і власник машини Михайло.

"Що там трапилося і як, ніхто не знає. Вони дружили сім'ями, допомагали одне одному. А тепер хто-знає як буде", - сказала працівниця сільської ради Валентина.

В обласному слідчому управлінні не назвали причини аварії, поки що триває слідство. Сказали, що в цьому місці кілька років тому було ДТП і загинуло дві людини. Тоді машина вискочила на зустрічну смугу і її теж занесло в огорожу.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині легковик влетів у паркан. Пасажирку нанизало на штахетину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути