вівторок, 20 листопада 2012 00:38

54-річний закарпатець позбавив життя 32-річну жінку і її 7-річну дитину

Вчора, 19 листопада, поблизу закарпатського міста Хуст трапилося криваве ДТП. У автопригоді загинула 32-річна жінка та 7-річна дитина. Ще двоє діточок перебувають у реанімації у важкому стані.

Аварія сталася близько 18-ї години. 54-річний водій автомобіля "Mitsubishi Pajero" виїхав на смугу зустрічного руху й зіткнувся із автомобілем "Daewoo Nexia".  У Daewoo на момент зіткнення знаходилася 32-річна жінка-водій та троє маленьких дітей. У результаті дорожньо-транспортної пригоди мати та її 7-річна донька загинули на місці, ще двоє дітей: хлопчик 9-ти та дівчинка 12-ти років з важкими травмами перебувають у реанімаційному відділенні районної лікарні. Водій Mitsubishi не постраждав.

Як повідомляє сайт Zakarpattya.net.ua, "за кермом автомобіля "Mitsubishi Pajero", який спричинив ДТП, був керівник Хустської філії ПАТ "Закарпатгаз" Павло Нагірний (на офіційному сайті ПАТ "Закарпатгаз" він значиться як в. о. ). Так стверджують очевидці, він був в стані сильного алкогольного сп'яніння і після ДТП одразу ж покинув місце аварії.

Також повідомляється, що незадовго до аварії П.Нагірного бачили п'яним в розташованому неподалік від місця ДТП барі "Долина нарцисів" (вул.Колгоспна)".

Прес-служба ДАІ повідомляє, що наразі ведеться слідство.

 

 

Зараз ви читаєте новину «54-річний закарпатець позбавив життя 32-річну жінку і її 7-річну дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути