понеділок, 19 листопада 2012 15:48

У Москві жінка на позашляховику влетіла у натовп

Велика аварія зі смертельним результатом сталася в понеділок вдень на півночі Москви. Позашляховик, за кермом якого перебувала молода жінка, з невстановленої причини втратив керування і виїхав на автобусну зупинку, де в цей час перебували люди. У результаті троє постраждалих від отриманих травм померли на місці.

"Близько 12 години біля будинку 19/38 на Онежській вулиці з невстановленої причини автомашина Honda CR-V перетнула зустрічну смугу руху, виїхала на тротуар, де скоїла наїзд на пішоходів в районі автобусної зупинки ... В результаті ДТП, за попередніми даними, три людини загинули на місці ", - повідомили в ДІБДР Москви.

"У цій аварії загинув мій знайомий Андрій і його мати. Хороший хлопець, йому було років 35", - розповів один з очевидців. За його словами, чоловік і його літня мати стояли поруч із зупинкою в той момент, коли на тротуар вилетів автомобіль. У загиблого залишилася дочка.

Ще один пішохід отримав травми, у вкрай важкому стані він був доставлений в 36-у лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний кримський міліціонер збив кілька людей і кричав, що все владнає завдяки своїм зв'язкам

"Поступили в стаціонар чоловікові - 29 років. Він отримав струс головного мозку, численні забої, переломи, знаходиться в стані травматичного шоку", - повідомили в лікарні.

Потерпілий підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

Постраждала і водій автомобіля. Після наїзду на людей машина врізалася в ліхтарний стовп, через що автолюбительку затиснуло в салоні. Від удару у Honda вирвало ліве переднє колесо. Щоб витягти жінку з автомобіля, рятувальникам довелося вирізати центральну стійку позашляховика. Постраждалу відправили до Боткінської лікарні. Інформація про характер її травм не уточнюється, відомо лише, що вона знаходиться у важкому стані.

Тим часом стало відомо, що даний автомобіль неодноразово - не менше шести разів - був помічений за порушенням ПДР. Втім, невідомо, чи мала відношення до тих інцидентів згадана винуватиця сьогоднішньої аварії. Справа в тому, що вона керувала автомобілем за дорученням. "Штрафи складені за допомогою фото-та відео фіксації. Тим самим, автоматично вони виписуються на власника автомашини, що потрапила в поле зору камер", - пояснили в правоохоронних органах.

Зараз ви читаєте новину «У Москві жінка на позашляховику влетіла у натовп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути