понеділок, 19 листопада 2012 13:54

Рівненський міліціонер збив підлітків на мопеді і втік

Рівненський міліціонер збив підлітків на мопеді і втік
Водій легковика зник з місця ДТП. Фото: donbass.ua

У п'ятницю, 16 листопада, пізно ввечері на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу села Берестя Дубровицького району на Рівненщині автомобіль "ВАЗ 21093" збив мопед і втік. 19-річна пасажирка загинула на місці ДТП, мопедиста й 15-річну пасажирку госпіталізували.

"Пригода сталася десь о пів на 12 годину ночі. Легковик їхав зі сторони села Берестя в напрямку райцентру Дубровиця. За попередніми даними, водій не вибрав безпечну швидкість й допустив зіткнення з мопедом "Lifan", який рухався в попутному напрямку. За кермом мопеда був 18-річний мешканець села Мочулище Дубровицького району", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Водій легковика зник з місця ДТП. 19-річна пасажирка мопеда загинула. Вона мешкала в селі Мочулище. Її 18-річного односельця, який був за кермом мопеда та 15-річну пасажирку із села Дібрівськ Зарічненського району госпіталізували в травматологію Дубровицької райлікарні. В хлопця діагностували відкритий перелом правого стегна, а в дівчини - забійну рвану рану голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині "Сітроен" в'їхав в мікроавтобус: загинуло двоє людей

"Проведеними заходами правоохоронцям вдалось встановити особу водія та транспортний засіб. Наїзд скоєно автомобілем "ВАЗ-2109". За його кермом був 24–річний мешканець райцентру Дубровиця. Він працював оперативним черговим Зарічненського райвідділу міліції. Лейтенант міліції перебував поза службою, у цивільному одязі, без табельної вогнепальної зброї. За попередніми даними був тверезий", - пояснюють у службі зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Водія затримали. Йому за порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили загибель людей загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

У міліції кажуть, що на утриманні підозрюваного перебуває неповнолітня дитина.

Нагадаємо, що в Рівному 5 листопада п'яний водій збив міліціонера на пішохідному переході. Ввечері на перехресті вулиць княгині Ольга та Степана Бандери автомобіль "Форд Мустанг" збив лейтенанта міліції й зник з місця пригоди. У правоохоронця медики діагностували травми колінного суглобу та грудної клітини. Водія, який збив працівницю міліції правоохоронці знайшли через кілька годин після пригоди.

Зараз ви читаєте новину «Рівненський міліціонер збив підлітків на мопеді і втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути