пʼятниця, 24 лютого 2017 05:05

Зарплати мають стати справедливими

— Ми наполягли на підвищенні окладу педагогічних працівників на два тарифні розряди. Це означає, що зарплата вчителів із 2017 року зросте в середньому на 33,5 відсотка, — говорить 56-річна Людмила Денісова.

Вона очолює комітет Верховної Ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення. Входить до фракції "Народний фронт".

— Реформи щодо оплати праці мають відновити соціальну справедливість. Наш комітет не лише підтримав урядову ініціативу стосовно підвищення мінімальної зарплатні, а й посприяв збільшенню ролі профспілок щодо погодження з ними зарплат, — продовжує Людмила Денісова. — У Верховній Раді готуємо до другого читання проект Трудового кодексу. Працюємо над пропозиціями щодо реформи оплати праці. Це відхід від єдиної тарифної сітки для працівників бюджетної сфери, необхідність враховувати регіональний індекс цін при нарахуванні винагороди за працю, запровадити галузеву мінімальну зарплату.

Зараз ви читаєте новину «Зарплати мають стати справедливими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути