понеділок, 02 вересня 2013 12:03

Вишиванки доставляють в будь-яку область за три дні

Носити вишитий одяг – це модно, стверджують у тернопільському інтернет-магазині вишиванок "Любисток". Замовляють вишиванки з усіх областей України. З кожним роком одяг в національному стилі стає все популярнішим.

Філософія нашої фірми — одягнути якомога більше людей у вишитий одяг, тому ми його робимо за доступною ціною, - розповідає Сергій Вербицький, власник інтернет-магазину "Любисток". Він заснував власну марку одягу 2011 року. - До того ж, зараз це стало модно. Почали купувати люди з Центральної й Східної України. Жителі західних областей купують по 10 і 20 вишиванок, бо часто одягають і постійно хочуть щось нове. Більшість вишиванки купують до якихось свят — Дня незалежності, родинних святкувань. Була родина, яка йшла на весілля й хотіли всю сім'ю одягнути в одному стилі з однаковим орнаментом. Є постійні клієнти: чоловік постійно купує вишиванки на подарунок - мабуть, уже чимало витратився на покупки.

Жіноча вишита сорочка коштує 320 грн, сукня — близько 500. Також є вишиті спідниці, камізельки, пов'язки, крайки, шаровари. Популярна колекція дитячих вишитих суконь та костюмів.

Доступність ціни пояснюється тим, що покупець замовляє товар напряму, без посередників. Рідко, коли замовнику повністю підходить існуючий розмір, зазвичай у того животик, у того ще щось, тому шиємо індивідуально під кожного, - пояснює Сергій.

Замовлений товар доставляють протягом трьох днів.

Місяць тому дизайнерка Катерина Тимочко зробила з нами колекцію сучасного жіночого одягу – це справжня знахідка для наших модниць, можливість виглядати оригінальною. У колекції є святкові, весільні, вечірні, коктейльні та повсякденні сукні та костюми. Цим ми хочемо показати, що в одязі з елементом вишивки, можна ходити щодня — і навіть на роботу. У планах — зробити таку ж колекцію дитячого і чоловічого одягу.

Замовити вишиванку ви можете за телефонами 044 3627275, 096 9385395, 095 469 93 30,063 035 78 25 чи на сайті www.lubystok.ua

Зараз ви читаєте новину «Вишиванки доставляють в будь-яку область за три дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути